'
 


Produktinfo

SmartBackup är en tjänst för säkerhetskopiering av filer och mappar via Internet. Dina filer lagras på servrar i två separata datahallar, utrustade för att klara av affärskritisk drift (redundans i bland annat internetanslutning och el).

Säkerheten är en mycket viktig faktor för oss, därför har vi valt en lösning som innebär att dina filer i alla lägen är krypterad.

Dina filer krypteras med en unik krypteringsnyckel innan dina filer överförs till vårt backupsystem. Denna nyckel krävs för att kunna återskapa dina filer. Du väljer själv hur denna krypteringsnyckel skall se ut, och du är därmed den enda som kan öppna dina filer.

Själva överföringen sker via en säker anslutning (så kallad HTTPS) och bygger på samma teknik som de svenska internetbankerna använder för att kryptera den information som skickas mellan deras servrar och din dator.

Vårt backupsystem är uppbyggt av kvalitetsservrar från ledande tillverkare och varje maskin har speglade hårddiskar (s.k. RAID).

Ladda hem manualen till SmartBackup
För att få en bättre överblick över hur vårt backupsystem fungerar kan du ladda hem vår manual i PDF-format. Manualen täcker alla delar av systemet, och alla typer av operativsystem. Klicka här för att ladda hem manualen (PDF-format)

Skärmdumpar från klientprogrammet
Här ser du några skärmdumpar från vårt klientprogram. Klicka på valfri skärmdump för att öppna den i fullstorlek i ett nytt fönster.


Översikt över backupklienten.

Val av backupkälla (vilka filer och mappar som skall säkerhetskopieras)

Backupschema (när backupen skall köras)

Inställning för kryptering (hur din data skall krypteras)

Återskapa filer (välj filer att återskapa från backup)

Logg (alla händelser loggas automatiskt)

 

.

 

 


Senaste nytt

2007-03-23
Det är viktigt med en fungerande backup

2007-02-06
Byte av telefonväxel

2007-02-02
Backa upp MySQL utan extra kostnad

2006-12-03
Årets julklapp till säkerhetsmedvetna företag och privatpersoner

 

Mer information

- Så fungerar SmartBackup
- Produktblad (PDF)
- Om SmartBackup HB
- Begär offert!
- Bli återförsäljare
- Driftinformation
- Allmänna villkor (PDF)
- Manual (PDF)